Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

Door een artikel bij Elke Van Herck Jewellery te bestellen,
 accepteert u deze algemene voorwaarden.

1. Contactgegevens
Elke Van Herck Jewellery
Zandstraat 45
2200 Herentals
Tel 0486 11 74 15
E-mail: info@elkevanherck.be
BE 0845.993.418

2. Productinformatie en prijzen
Al onze prijzen zijn in Euro en inclusief BTW.
Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen, modellen, types, maten, kleuren enz. Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houden wij ons het recht voor de artikelen niet te leveren. 
U ontvangt in dit geval een bericht en de juiste informatie.
 Aanbiedingen zijn niet te combineren met kortingen.

3. Bevestiging
Als u uw e-mailadres correct heeft ingevuld, ontvangt u na uw bestelling een e-mail als bevestiging. Hierin staat duidelijk aangegeven wat u besteld heeft. 
Al uw vragen via e-mail worden uiterlijk binnen 48 uur beantwoord, bij uitzondering van verlofdagen.

4. Verzending
Als de betaling correct gebeurd is, versturen wij per Mikkropakket aangetekend en verzekerd uw bestelling. 
Indien het product in voorraad is, bedraagt de verzendtijd 4 tot 5 werkdagen. Bij het bestellen van een ring op maat, bedraagt de verzendtijd 3 à 4 weken, tenzij anders vermeld. Als de verzending van uw pakket is aangevraagd, zal de koerier uw pakket leveren binnen de twee werkdagen. Een handtekening voor de aflevering is vereist. Wij verzenden uw pakket gratis boven de 100 euro. Verzendingen tegen betaling bedragen tot 2 kg: België: €8 – Europa: €8

5. Retourzendingen
Koopt u iets via internet, dan heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. 
Breng ons via e-mail op de hoogte van de reden van terugzending en verzend het product met alle labels er nog aan gehecht en in de originele verpakking terug. Het juweel mag geen draagsporen of beschadigingen vertonen. Wij vragen onze juwelen steeds ook aangetekend met Bpost terug te sturen, zodat wij zeker zijn dat de juwelen veilig en verzekerd terug bij ons aankomen. De verzendingskosten zijn voor de koper.

Elke Van Herck Jewellery kan geretourneerde artikelen weigeren of niet terugbetalen wanneer de labels verwijderd zijn of wanneer de producten door de klant gedragen of beschadigd werden.

Artikelen die speciaal besteld worden voor de klant zoals een ring op maat of een juweel met gravure, komen niet in aanmerking voor retour of terugbetaling.

6. Juwelen reparatie / aanpassingen in maat van juwelen
Is je favoriete juweel gebroken? Is de maat van je ring toch iets te groot of te klein? Heb je geen mogelijkheid om je juweel persoonlijk binnen te brengen voor reparatie in de winkel?

Dan kan je ook gebruik maken van onze koerier service van Mikropaket. Wij zullen de retour voor reparatie zelf aanvragen bij Mikropakket. Er wordt verwacht dat de koper het juweel terug inpakt in een goed afgesloten doos. Er wordt ook een dag afgesproken waar onze koerier het juweel mag ophalen, er moet dus iemand aanwezig zijn voor de ophaling. De kosten voor deze service zijn voor de koper (12  euro) Voor deze prijs wordt het juweel dan opgehaald, gerepareerd en ook weer terug verzonden naar de klant.

7. Wettelijk
Alle producten die op www.elkevanherck.be worden aangeboden zijn legaal conform de Belgische wetgeving. Buitenlandse klanten dienen steeds de wetten in hun eigen land te consulteren indien zij twijfelen aan de legaliteit van hun aankoop in eigen land. Elke Van Herck Jewellery kan in géén geval aansprakelijk gesteld worden indien de door ons aangeboden artikelen op een verkeerde of onverantwoorde manier gebruikt werden door de koper, evenmin bij materiële of lichamelijke schade aan derden veroorzaakt door verkeerd en/of onwettig gebruik van de artikelen op deze site.

Winkelmand

loader
Top