Kom naar onze kerstshopping 18 december

Kom jij ook kerstshoppen op zondag?

Ah, december. Persoonlijk voor mij de mooiste tijd van het jaar. Ik hou van de gezelligheid, het samen zijn met familie en vrienden, het lekkere eten en natuurlijk elkaar een leuk cadeautje geven.

Niets leuker dan samen met mijn kinderen de kerstboom versieren en warme chocolademelk drinken. Als die sneeuw nu nog wil vallen, zijn we er helemaal! Noem me gerust een kerst-nerd, maar kerst heeft gewoon een speciaal plekje in mijn hart.

The most wonderful time of the year

Kerstmis is traditioneel een hele drukke periode voor ons. En dat is niet zo gek: een mooi juweeltje onder de kerstboom doet het natuurlijk altijd goed! Of het nu een peperdure, exclusieve halsketting is in 18kt goud, eenvoudige oorbellen in zilver of wie weet misschien wel die ene speciale ‘yes I do’ ring, met onze juwelen scoor je altijd.

Elk juweeltje wordt ook heel mooi ingepakt. Of je je juweel nu online of bij ons in het atelier koopt, wij zorgen altijd voor een mooie exclusieve kerstverpakking.

We hebben ook een primeur!

Op zondag 18 december organiseren wij een ‘kerstshopping’ in ons atelier in Herentals. We tonen exclusieve stuks, speciaal ontworpen om ‘te geven’. Het ideale cadeau zeg maar. Unieke stuks, nooit eerder getoonde stuks en ook nieuwe stuks… dit mag je niet missen!

Bovendien kan je die dag je cadeautje ook speciaal in kerststijl laten inpakken. Wie wil er nu geen ‘Elke Van Herck’ onder de kerstboom? Geniet van een glaasje en kies je favoriet, die we daarna met veel liefde inpakken.

We voorzien deze dag exclusief voor het shoppen van kerstcadeautjes, dus een afspraak maken voor trouwringen of een juweel op maat zal die dag helaas niet mogelijk zijn.

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan in via onze website en selecteer je tijdsslot.

We werken met een tijdsslot omdat ons atelier en ontvangstruimte eerder klein is en we dus beperkt zijn in ruimte. Als jullie inschrijven, weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend. Kom je gewoon graag een keertje kijken, dan is dat natuurlijk ook helemaal OK!

Handige tips om jouw sieraden te bewaren

Je bewaart je kostbare sieraden best op een schone en droge plaats, een juwelendoosje is daarvoor de uitgelezen plek.

Kom naar onze kerstshopping 18 december

Op zondag 18 december organiseren wij een ‘kerstshopping’. We tonen exclusieve stuks, speciaal ontworpen om ‘te geven’.

Winkelmand

loader
Top