Zo kies jij de perfecte trouwring

Zo kies jij de perfecte trouwring

Sta je op het punt de grote stap te zetten en ben je op zoek naar trouwringen om jullie liefde te bezegelen? Say no more: we verwelkomen je graag in Herentals om je te adviseren. Boek eenvoudig je afspraak via de website en Koen staat je een uur lang met raad en daad bij. Zodra de verbouwing van het atelier in Berlaar is afgelopen, kunnen we jou ook daar weer ontvangen.

Bepaal je type ring tijdens een kennismakend gesprek met Koen

Mijn echtgenoot Koen staat al jaren in onze winkel en is een expert als het op trouwringen aankomt.

  • Is het een goed idee om je verlovingsring en trouwring samen te dragen?
  • Waarom kies je beter voor 18 karaat goud in plaats van zilver en wat is het verschil tussen deze twee materialen?
  • Kan je iets persoonlijks laten ontwerpen?

Koen begeleidt jullie in de zoektocht naar trouwringen waar jullie je hele huwelijk van zullen genieten. Wil je graag een diamant of edelsteen als eyecatcher op je ring, dan kies je tijdens deze afspraak ook de steen die jullie het meeste aanspreekt.

Elke
Koen
Mervi
Frank

Betaal je voorschot en beland op ons ‘prikbord of fame’

Heb je een keuze gemaakt? Dan betaal je een voorschot van 30% én kom je op ons fameuze “prikbord of fame”. Hierop noteren we de bestellingen per maand. Zo krijgen we een zicht op de planning. Samen met Mervi ga ik aan de slag. We bekijken welke technieken nodig zullen zijn en hoe we de verschillende trouwringen zullen afwerken.

Kom langs voor een tussentijds pasmoment

Eens de ringen ruw zijn afgewerkt, krijg je een seintje om langs te komen voor een pasbeurt. Passen de ringen nog niet perfect of wil je nog kleine aanpassingen, dan kunnen we dit nog voor jullie doen.

Jullie ringen zijn klaar voor de grote dag

Na deze tussentijdse pasbeurt worden de ringen finaal afgewerkt. De edelsteen wordt geplaatst door Frank, de getalenteerde edelsteenzetter waarmee we al jaren samenwerken. Hij zet al onze diamanten en edelstenen, groot en klein.

Eens de edelsteen geplaatst is, werken wij de ringen af. Mervi en ik polijsten het juweel. Als laatste graveert Koen jullie namen en de trouwdatum in de ringen. Zo zijn ze tot in de puntjes afgewerkt voor jullie grote dag.

Ontdek onze trouwringen

Zo kies jij de perfecte trouwring

Sta je op het punt de grote stap te zetten en ben je op zoek naar trouwringen? We verwelkomen je graag in Herentals om je te adviseren.

Handige tips om jouw sieraden te bewaren

Je bewaart je kostbare sieraden best op een schone en droge plaats, een juwelendoosje is daarvoor de uitgelezen plek.

Winkelmand

loader
Top